"Back 2 One"  6 oktober 2017

Ben jij ook "Klaar met het gevecht in je hoofd!"

Flow

Meer in beweging

Minder in je hoofd

Minder moeten


De magie van conflicten

Een conflict zien als een kans 

ipv een probleem.

Beleven / voelen

"Ik hoor en ik vergeet. Ik zie en ik onthoud. Ik doe en ik begrijp."

Confucius

Ron Lubbersen 

Delen! En mensen de beste versie van zichzelf laten zijn. Dat is mijn missie in het leven. Ik ben al 35 jaar beoefenaar van de krijgskunst. De kennis en ervaring uit deze passie gebruik ik mijn Martial Minds trainingen waarin conflicten en communicatie in de meest brede zin van het woord centraal staan. Aan het begin van mijn loopbaan als coach werd ik geraakt door een quote van Victor E. Frankl. Een psychiater en neuroloog uit Oostenrijk, maar vooral bekend als overlever van de holocaust: "Between stimulus and response there is a space. In that space is our power to choose our response. In our response lies our growth and our freedom." Deze levenswijsheid inspireert mij dagelijks: als vader, echtgenoot, zoon en in mijn werk als coach en budo-trainer.

‘Effectiever en zelfbewuster door beweging, geinspireerd op de krijgskunst’

Ik help mensen zelfbewuster en effectiever te worden. Veel mensen communiceren of handelen alleen vanuit hun hoofd. Ratelende gedachten over dingen die staan te gebeuren of die juist zijn gebeurd. Vooroordelen, aannames en andere ballast die je met je meedraagt druppelen door in je dagelijkse communicatie. In mijn training maak ik cursisten bewust van hun communicatie en daag ik ze met heel praktische en eenvoudigde oefeningen uit om uit hun hoofd te komen. En vooral uit het gevecht met zichzelf. Budo-principes zijn daarbij de rode draad. Effectief communiceren doe je namelijk met je hele lichaam. Het gevolg: met minder inspanning betere resultaten op elk vlak en een effectievere dag.

Naast het trainersvak ben ik samen met mijn vrouw Anita zeer actief in ons leefstijlcentrum Energysport in Nunspeet. Ik ben verantwoordelijk voor de budo-afdeling en organiseer regelmatig schoolprojecten vanuit die invalshoek voor regulier en speciaal onderwijs.

Direct een e-mail sturen aan Ron: ronlubbersen@gmail.com

Wanneer

Vrijdag

06-10-'17

09:00

Wat ga je beleven?

Lichaamsbewustzijn

“Don't think. FEEL. It's like a finger pointing at the moon. Do not concentrate on the finger, or you will miss all of the heavenly glory.” Bruce Lee

Keuzevrijheid

"Between stimulus and response there is a space. In that space is our power to choose our response.

Efficiënt "zijn", verspil geen energie.

"Apply just the right amount of force — never too much, never too little" Jigoro Kano 

Blijf uit het gevecht.

Dat je voor een strijd 2 of meer systemen nodig hebt.

Iets met jongleerballen

Dat jongleerballen en een groep mensen prima samen gaan

Iets met ballonnen

Dat ze sterk "zijn"zolang je niet denkt.

Reacties van deelnemers

Keuzevrijheid

Ron bedankt voor het inzicht dat ik altijd kan kiezen hoe ik met een nieuwe situatie om kan gaan. Dat geeft mij een gevoel van vrijheid. Thanx

Jan - 

Deelnemer april 2016

Flight, fight, freeze responses 

Vechten, vluchten of (be)vriezen....wat heb je me goed duidelijk gemaakt wat ik kan doen om niet te bevriezen. Ik ben meteen aan de slag gegaan met waar ik mee bezig wilde zijn, heb me door niets laten belemmeren. Dat voelt goed! Ik ga dit telkens toepassen als niet helpende gedachten me in de weg zitten.

Lammie - 

deelneemster vorige editie

Balans

Wat een gave ervaring dat wanneer ik er 1 van maak, dat ik dan direct in balans ben. Super gaaf! En zo makkelijk toe te passen in het dagelijkse leven.
Monique - 

deelneemster Januari 2016

Maximaal 16 deelnemers, meld je nu aan. 

Locatie & Tijden

In het trainingscentrum van Martial Minds zijn verschillende trainingsruimtes beschikbaar. De groepsgrootte bepaalt in welke ruimte we deze workshop gaan beleven. 

We starten om 09:00 uur 

12:30 lunch (45 min)

en we stoppen om 16:30 uur.

Makkelijk te bereiken 

Martial Minds is makkelijk te bereiken vanaf de A28 (5 minuten) en heeft ruim voldoende eigen parkeerplaatsen.

Ook is het openbaarvervoer een prima optie, 20 minuten wandelen vanaf het treinstation.